Winter Design for Base Engineering: San Michele Interiors

Dockyard Building Restoration, Interiors Space Design

Base Engineering Srl drafted the project to restore this historic dockyard in Liguria, near the sea.The building is located on a woodden hill and has access the sea, the architects transformed the workplace in lively residential open spaces.
Winter provided the 3d model of the project, rendering exterior and interior perspective views and photo simulation of the building in the existing environment.

Dockyard Building Restoration: the exterior

san-michele_r_d1_0000
San Michele new terrace
san-michele_r_d1_0003
San Michele new terrace – photo simulation: historic village on the background
san-michele_r_d1_0004
San Michele new terrace – photo simulation: the Riviera Ligure landscape on the background
san-michele_r_d1_0008
San Michele new terrace – photo simulation: the Riviera Ligure landscape and the Mediterranean Sea
san-michele_r_d1_0009
San Michele new terrace – photo simulation: the Riviera Ligure landscape and the Mediterranean vegetation

Interiors Space Design

san-michele_r_int1_0010
Interior design: residential space
san-michele_r_int1_0011
Interior design: residential space
san-michele_r_int1_0012
Interior design: residential space
san-michele_r_int1_0013
Interior design: residential space

Dockyard Building Restoration: the exterior, illustrated views

san-michele_r_d1_0007
Illustration – garage access
san-michele_a2_0000
Illustration – access road
san-michele_a_01
Illustration – residential system units
san-michele_a3_0000
Illustration – residential system volumes
san-michele_a1_0000
Illustration – volumes
Dockyard Interiors Restoration, 3d and photo simulation
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *